tukaj je vse, kar morate vedeti, preden ga uporabite namesto ozadja!

69
tukaj je vse, kar morate vedeti, preden ga uporabite namesto ozadja!

Ko pomislimo na notranjo dekoracijo, zelo hitro pomislimo, kako odeti stene. To je res bistveno pravilo pri dekoraciji. Vsako leto se trendi notranje opreme spreminjajo. Nekateri izdelki izginejo, da bi naredili prostor drugim. Kot tak se vintage stil še naprej spreminja v skladu z modo: art deco tapete, panoramski okraski … Zdaj so slikarstvo in hišna poslikava tista, ki te površine vlagata z abstraktnimi, umetniškimi ali grafikami, da ustvarita trendovsko in edinstveno vzdušje. V tem članku vam povemo nekaj več o tem.

Domača freska kot alternativa tapetam? Stanje igre

Trend stenskih poslikav 2022

Brez dvoma ste opazili, da so v zadnjih letih panoramske tapete in tapete z vzorci izjemen vstop v našo notranjost. Pravzaprav imajo barviti in geometrijski odtisi vso umetnost dajanja tona preveč klasičnemu kosu. To je nedvomno glavni razlog za njen uspeh. Vendar se glavni nasprotnik še naprej uveljavlja in mu konkurira na trgu notranje opreme: slikanje in natančneje trendovske stenske freske DIY. Dolgo uporabljena in združena, zdaj se uporablja za ustvarjanje dekorja, ki ga lahko vsak naredi sam z malo maščobe za komolce in močno dozo domišljije. Želite izvedeti več?

V katerih prostorih hiše?

mural kot alternativa tapetam

Barva ima številne prednosti: enostavna za nanašanje, prilagaja se vsem velikostim prostorov, tudi tistim z omejitvami, kot je vlaga v kopalnici ali toplota v kuhinji. Ni problema, stenske freske lahko brez tveganja namestimo v sobo najmlajših. Že dolgo poudarjamo, da slikarstvo zdaj poskuša oblikovati novo, bolj zeleno identiteto.

ustvarite mural 2022

Pravzaprav od leta 2007 evropska direktiva od velikih proizvajalcev zahteva, da zmanjšajo emisije topil v barvah. Zato lahko v delu hiše, ki vas navdihuje, daste prosto pot svoji domišljiji. Torej, vašim čopičem, da izrazite svojo osebnost in date barve vaši notranjosti.

Kakšne so prednosti domače stenske poslikave?

katere barve stenskih poslikav izbrati

Prvič, v primerjavi s tapetami, ki imajo bolj omejene možnosti, je fresko mogoče izdelati popolnoma povsod: notranjost ali zunanjost, tla ali strop, ponev ali celotno steno… Poleg tega se bo freska izkazala za edinstven dosežek, saj le po meri. Kot taki so lahko rezultati dramatični in vrhunski.

kako narediti lepo stensko poslikavo leta 2022

Končno, v nasprotju s splošnim prepričanjem, je poslikavo zlahka obnoviti. Če vam freska kdaj ni všeč, jo morate le pobarvati. Pri tapetah pa je povsem druga zgodba: pred nanosom novega boste morali odluščiti papir in preoblikovati premaz.

Katere so slabosti domače stenske poslikave?

čudovita trendovska stenska poslikava za otroško sobo 2022

Glavna pomanjkljivost je cena. Da ne bo pomote, delo po meri ima ceno. To se lahko giblje od opravljenega dela na vratih za 600 € do veliko več, seveda. Vse je odvisno od predmeta, zahtevnosti izvedbe in uporabljene površine. Na primer, nakup in postavitev tapet s strani obrtnika vas bo stala med 50 in 100 evri na m2.

trendovska stenska poslikava za stanovanje

Za mural bo treba šteti dvojno, torej med 100 in 200 evri. Preden se lotite realizacije murala v otroški sobi, imejte v mislih, da je na voljo velika izbira trendovskih tapet ali nalepk, ki bodo opravile svoje delo z nižjo ceno.

In barve pri vsem tem?

prednosti trendovske freske 2022

Pri izbiri barv je treba upoštevati nekaj osnovnih pravil. Mehki odtenki so bolj pomirjujoči za oči kot svetle barve. Tople barve, kot je rdeča, v notranjost prinašajo toplino in strast. Modra, nasprotno, razprši bolj umirjeno in harmonično vzdušje. Na mestih, kjer se morate osredotočiti, se je treba izogibati svetlejšim barvam, kot sta oranžna in rumena. Pri preprostih geometrijskih oblikah pazite, da nikoli ne uporabite več kot treh barv. Tvegate, da boste zapadli v preobremenitev.

izdelava mural v otroški sobi 2022

Kar zadeva dekoracijo spalnice za odrasle, lahko naredimo trendovsko vzglavje postelje z oblikovanjem z zaobljenimi vogali. Naš nasvet: izberite nežne barve, kot sta terakota ali bledo roza. Če se bojite, da bi se naveličali bleščeče barvne zasnove sten, pobarvajte steno v edinstvenem odtenku. Nato naredite svojo fresko samo en ton spodaj. Začeti!

Similar Posts

Leave a Reply