tukaj je nova pomladna kolekcija, ki bo po nizki ceni oživila vaš dom!

72
tukaj je nova pomladna kolekcija, ki bo po nizki ceni oživila vaš dom!

Sostrene Grene je ena izmed blagovnih znamk v vzponu! Njihove nizke cene in kakovostni artikli bodo umrli za in hitro očarali vso Francijo! Pravzaprav sta to dansko verigo v 70. letih ustanovili dve sestri Inger Grene in Knud Cresten Vaupell Olsen. Od tod dva temna profila na logotipu. Sostrene Grene postaja eden izmed najljubših francoskih kanalov in že vemo, zakaj! Si želite videti njihovo novo kolekcijo in osvežiti svoj dom ravno pravočasno za pomlad? Zato dobro poglejte!

Søstrene Grene: čudovita pomladna kolekcija

Kolekcija Sostrene Grenne pomlad 2022

Pomlad je tu in ne moremo biti bolj veseli! Stare ideje za okrasitev izginejo in novi pomladni trendi okrasitve prihajajo s polno močjo! Sostrene Grene ima možnost, da vaš dom napolni z neverjetnimi predmeti, ki stanejo skoraj nič! Želite prihraniti denar in lepo okrasiti svoj dom? Obstaja pot! Naj vas navdihnejo rože, mehki materiali, modni predmeti, ki jih blagovna znamka ponuja to pomlad! Vaša notranjost bi lahko izgledala kot hygge sanje naravnost iz oblikovalske revije! Ali pa se lahko poustvarite Alica v čudežni deželi v vašem domu z omejenim proračunom. Tekačega zajca ni treba iskati nekje na polju, to lahko dosežete sami. Vse kar potrebujete je malo navdiha in motivacije za pomladno prenovo! Pojdimo !

Popestrite svojo notranjost!

sostrene zeleni senčnik

Včasih je težko najti prave svetilke, ki bodo ustrezale vašemu dekorju. Težko kako? Večina vrhunskih dizajnerskih svetilk je zelo draga. In večina nas je zadovoljna z nečim običajnim, ki ga najdemo v supermarketu. Kaj pa, če bi vam povedali, da imate lahko rustikalen senčnik, ki bo na lep način osvetlil vaš dom? Pustite hygge v vaš dom in osvetlite vašo notranjost s svojim preprostim dizajnom in prijaznostjo do uporabnika.

To je dih jemajoče!

Trend dekoracije 2022

Pufi bi lahko bili odličen dodatek k vaši dnevni sobi! Material je mehak na dotik in je na voljo v dveh osupljivih pastelnih barvah, ki se prilegajo vsaki notranjosti. Postavite noge navzgor ali ga hranite kot okras, sodba je soglasna: vsi imamo radi tukaj v DeaViti!

Potrebujete več prostora za shranjevanje?

košara za perilo sostrene grene in stenj

Priznajmo si: razen če niste minimalist, potrebujete več prostora za shranjevanje! Kakšna dobra novica: Sostrene Grene je razvil veliko število predmetov za shranjevanje, ki vam bodo omogočili shranjevanje vsega, kar želite! Želite pomaranče shraniti dlje, da bodo božanskega okusa? Torej, priskrbite si mrežo! V omari ni prostora za oblačila? Ni problema! No, Danci se res znajo organizirati!

Pijmo čaj z razredom!

Sostrene Grene nova kolekcija pomlad 2022

Pitje čaja ima toliko koristi za zdravje in kožo! Zakaj torej ne bi investirali vanj? Bi radi pravilno pili svoj čaj iz nageljnovih žbic, namesto da bi se njegova vsebina razlila povsod? Pridobite si infuzer za čaj in super ljubko prevleko za čajnik iz 100% bombaža, ki bo poskrbela, da bo vaš čaj vedno vroč! Pravzaprav je cvetlični vzorec preprost, a ženstven in se bo prav prilegal v vaš topli dom.

Za vaše lončnice…

Velikonočni okras 2022

Če ste ljubitelj rastlin, vedite, da vam nova kolekcija ponuja veliko! Imate hijacinto v loncu? In ali ste dejansko vedeli, da hijacinte ne potrebujejo zemlje za uspevanje in cvetenje? Priskrbite si to neverjetno prozorno vazo in elegantno zalivalko za vaše rastline na prostem!

Fotogalerija: kolekcija Søstrene Grene pomlad 2022

Modni spomladanski okrasni predmeti 2022

id=”več-446191″>

Pridobite mizo po nizki ceni pri Sostrene Grene!

Deco trend pomlad 2022

Potrebujete prostor za svoje vaze? Klubske mizice so preproste in dostopne!

Deco pomladni trend 2022

Pridobite preproge in odeje iz nove kolekcije Sostrene Grene!

Pomladne novosti Sostrene Grene

Povabite hyggeja v kuhinjo! Tukaj so čudovite košare, ki bodo sublimirali notranjost!

Košara za kruh Sostrene Grene

Similar Posts

Leave a Reply