Najboljše starodavne turistične destinacije za poletje in jesen 2022

70
Najboljše starodavne turistične destinacije za poletje in jesen 2022

Sektor potovanj in turizma po celinah sveta je bil v zadnjih dveh letih prizadet zaradi posledic virusa Corona, vendar ob nenehnem okrevanju od epidemije in izvajanju vseh previdnostnih ukrepov, da bi se ji izognili, obstajajo potencialne destinacije, ki so povečano povpraševanje po njihovih letih.

Narava poletnih in jesenskih potovanj 2022 je priča rasti kulturnega turizma, ne glede na to, ali gre za večja mesta kulture na svetu ali mesta, ki so bila priča razvoju teh kulturnih turističnih destinacij, od muzejev in krajev, ki so dediščinske vrednosti ali izražajo kulturo države, ki ji pripadajo.

Prav tako se vsako leto izbere kulturna prestolnica za številne države po vsem svetu, lahko je mesto, vas ali otok, v tem letu pa postane ena najbolj obiskanih destinacij v svoji regiji, kjer se lahko seznanite z razlogi za izbiro tega naziva. .

V naslednjih vrsticah pregledujemo nekaj najvidnejših poletnih in jesenskih destinacij 2022 s kulturnimi značilnostmi, ki privabljajo turiste z vsega sveta.

Preberite tudi: Glede na omejitve virusa Corona vas pozdravlja 8 turističnih destinacij

Procida

Ta južnoitalijanski otok je med najbolj privlačnimi turističnimi atrakcijami v Italiji v zadnjem času in je bil leta 2022 izbran za kulturno prestolnico Italije.

Italijanski organizator potovanj “All Street Naples”, v lasti dveh Američank Annie Augelli in Alexandre Lawrence, za vas organizira nekaj najboljših enodnevnih izletov na italijanski otok, ki ga odlikujeta slikovita narava in očarljivo vzdušje.

Istanbul

Najpomembnejše mesto v Turčiji, ki ima čudovito naložbo na obali Bosporja v vrednosti 1,7 milijarde dolarjev z naslovom “Galata Port”. To bo prvo pristanišče za podmorska križarjenja na svetu in bo vključevalo park v starodavnem območje, ki sega približno 200 let nazaj, temu pa bodo dodane nove stavbe. Območje v istanbulskem obalnem okrožju Karakoy, z novimi trgovinami in restavracijami, neverjetnimi hoteli in 3 stavbami dediščine. To območje je ena izmed najbolje pričakovanih atrakcij za poletje in jesen 2022 v Turčiji.

Preberite tudi: 4 turistične destinacije, kamor lahko potujete, ne da bi morali opraviti test na Covid-19

Oslo

Norveška prestolnica, ki slovi po hladnem in umirjenem vzdušju, ima letos enega najboljših dogodkov v evropskem turizmu, to je novi Narodni muzej Osla.

Zgodovinski muzej se bo preselil drugam in postal največje kulturno središče v nordijskih državah, ki bo lahko razstavilo 5000 del, kar je dvakrat več kot v preteklosti.

Galerija bo imela na vrhu stavbe veliko novo zvočno in svetlobno dvorano, ki bo namenjena vrtečim se razstavam sodobne umetnosti.

Oslo bo dobil dobre turistične novice tudi z odprtjem veličastnega hotela Sumero, ki bo poleti in jeseni 2022 težko pričakovana turistična atrakcija v norveški prestolnici.

Preberite tudi: Navdih za stil poiščite v 3 turističnih destinacijah

Pariz

Če še niste obiskali prestolnice svetlobe, obstaja veliko novih razlogov, da greste tja, vključno z velikim razvojnim procesom znamenitega muzeja “Carnevale”, ki dokumentira zgodovino starodavnega mesta.

Dodane so bile tudi prenočišča, kot sta Le Cheval Blanc in nedavno odprt hotel Bulgari, pa tudi nastanitev, primerna za kraljeve osebe v Versaillesu znotraj Airelles Le Grand Contrôle.

Charleston – Severna Karolina

To starodavno mesto bo postalo dom pomembnega muzeja, Mednarodnega afroameriškega muzeja, ki dokumentira zgodovino suženjstva v Združenih državah in raziskuje vezi med afriškimi ljudstvi v novem slogu muzeja, ki bo poleti odlična kulturna atrakcija in jeseni 2022.

Preberite tudi: Očarljiva narava in osupljive plaže… Turistične destinacije za bogate sveta (fotografije)

Zürich

Ljubitelji umetnosti in oblikovanja bodo imeli nove razloge za obisk Züricha poleti in jeseni 2022, vključno s širitvijo Kunsthaus Zürich, ki bo postal največji muzej umetnosti v Švici, ki slovi po svojih francoskih impresionističnih delih in se močno osredotoča na moderno in sodobno. umetnost.

gurmanski

Ena najprimernejših destinacij v vzhodni Afriki za safari izlete je mesto Gormiti v Tanzaniji, kjer se poleti in jeseni 2022 povečuje število turistov za tovrstne izlete ter kampi in hoteli, ki so namenjeni za namestitev. so opremljeni z vsem, kar naredi bivanje odlično in ne predstavlja težav za turiste z vsega sveta.

Kopenhagen

Danska prestolnica je odlična turistična destinacija, vendar razen zime, ko so temperature zelo nizke, na splošno pa ni časa, ko je obisk Kopenhagna odličen.

Leta 2022 bo standard kakovosti za obiskovalce čudovitega mesta še višji, po dveletni prenovi danskega muzeja oblikovanja, obdobje izbruha virusa Corona pa je bilo izkoriščeno za njegovo dvigovanje na najvišjo raven.

Območje vključuje tudi dodatek hotela “Villa Copenhagen” za namestitev turistov, ki želijo obiskati mesto in tam uživati ​​boljšo izkušnjo, zlasti poleti in jeseni 2022.

Preberite tudi: 3 najbolj neverjetne turistične destinacije na Irskem

Hong Kong

Hongkong je bil vedno ena najbolj dinamičnih azijskih destinacij, zdaj pa so novi razlogi za obisk, vključno z novo otvoritvijo muzeja palače Hong Kong, ki ponuja mojstrovine kitajske umetnosti in kulture za tiste, ki jih zanima kulturna dediščina regije.

britanski Deviški otoki

Dodatek novih in razkošnih letovišč Britanskim Deviškim otokom, ki uokvirjajo njegovo dediščino, polno zgodb o razkošju in rekreaciji, vključno s prenovo jahtnega kluba Peter End, ki je že dolgo raj za navdušence nad luksuznim jadranjem z vsega sveta. bogato in slavno, znamenito Saba Rock Resort, ki ima dolgo zgodovino, ki je šlo skozi celoten razvojni proces, pa je otoško letovišče sredi vode.

Similar Posts

Leave a Reply