“Mandarin Oriental” ponuja najbolj luksuzno namestitev, vključno z vilami in palačami, za poletje 2022

69
“Mandarin Oriental” ponuja najbolj luksuzno namestitev, vključno z vilami in palačami, za poletje 2022

Skupina “Mandarin Oriental” je predstavila skupino najbolj luksuznih nastanitev, vključno z vilami in zasebnimi palačami, ki so skrbno in natančno izbrani zaradi svojega razkošja, izjemne kakovosti in značilne lokacije, z najvišjo stopnjo storitev.

Mandarin Oriental Exclusive Homes so uvedeni v partnerstvu s StayOne, skupnostjo podobno mislečih posameznikov, ki popotnikom, ki ne sklepajo kompromisov pri razkošju, omogoča, da doživijo eno najbolj luksuznih bivališč na svetu.

Glavna izbira Mandarin Oriental Exclusive Homes se nahaja na priljubljenih lokacijah po Evropi, od gruzijskih dvorcev na zasebnem posestvu s 600 hektarji v središču Cotswolds do idiličnih vil ob obali v južni Franciji in na Balearskih otokih, vključno z vilo Čudovita lepotica zgrajena na svojem zasebnem otoku.

Ponudba je še bolj privlačna z zgledno storitvijo, ki jo zagotavlja skrbno usposobljena ekipa, ki ima izjemno lokalno poznavanje, kar zagotavlja gostom ekskluzivno izkušnjo z odliko.

Mandarin Oriental Hotels Group se je združila s Stay One, da bi poiskala najboljše luksuzne domove na najboljših destinacijah za prosti čas, ki so bile podvržene zelo strogi presoji v skladu z visokimi standardi kakovosti in varnosti, ki ustreza imenu Mandarin Oriental.

Rezidence so bile izbrane tako, da ustrezajo okusom, potrebam in željam strank na najboljših lokacijah za zasebnost ter destinacijah, primernih za družinske počitnice in idealne za zabave in velike dogodke.

Značilnosti Mandarin Oriental Exclusive Homes

Izjemne hiše: Najbolj luksuzni domovi, ki so bili podvrženi zelo strogi presoji s strani “Stay One and Mandarin Oriental”, da bi zagotovili najvišjo raven kakovosti in varnosti ter izbrali svoje lokacije v najboljših znanih destinacijah za prosti čas na svetu.

Ekskluzivne hiše: Dostop do njega je mogoč izključno prek platforme Mandarin Oriental Exclusive Homes.

Personalizirana storitev strežaja: Od rezervacije do odhoda bo 24 ur na voljo strežaj, ki bo pomagal pri zahtevah pred prihodom, organiziral lokalne izkušnje in prevoze.

Posebne degustacijske izkušnje na zahtevo: Zasebni kuhar s sedežem na destinaciji, certificiran s strani kulinaričnih strokovnjakov Mandarin Oriental, bo oblikoval prilagojene menije na podlagi želja gostov in lokalnih sezonskih pridelkov.

Deluxe storitev čiščenja: Dnevna postrežba, ki jo navdihujejo najvišji standardi sobne postrežbe, po katerih je poznan Mandarin Oriental

Družini prijazne izkušnje: Posebne ureditve za mlade vseh starosti, kot so objekti/oprema, zasnovana posebej za mlade, in lokalne izkušnje, ki so jim primerne.

Celoviti higienski in varnostni standardi: Vsi domovi so podvrženi strogim zdravstvenim in varnostnim presojam s posebno pozornostjo na higieno kot odziv na zahteve pandemije Covid-19, ki jo nadzoruje skupina za obvladovanje tveganj pri Mandarin Oriental.

Najbolj luksuzna oprema in osnovne potrebe: Nabor udobja in edinstvenega udobja Mandarin Oriental bo del doživetja vile, ki bo poskrbela za vsako podrobnost od plišastih kopalnih plašč do trajnostnih zobnih ščetk iz bambusa.

Ekskluzivne ugodnosti za zveste goste Mandarin Oriental: Podeljeno članom programa Privilege Guest Program Fans of MO

Edinstvena doživetja Mandarin Oriental

James Riley, izvršni direktor skupine Mandarin Oriental, je dejal, da z veseljem širijo obseg novih podvigov Mandarin Oriental, ki svojim oboževalcem po vsem svetu ponujajo edinstvene izkušnje.

Dodal je, da ti skrbno in natančno izbrani domovi ustrezajo njihovemu portfelju in zahvaljujoč privilegirani lokaciji gostom nudijo možnost, da združijo obisk hotela z bivanjem v vili in na različne načine raziščejo več v svoji destinaciji v skladu z Mandarin Oriental ime ter njegova visokokakovostna načela in standardi. Veselijo se sodelovanja s StayOne, da bi našli idealne dodatne namestitve, ki jih bodo vključili v zbirko.

Thomas Bennett, soustanovitelj skupine StayOne Group, je dejal, da čeprav članom StayOne ponujajo najboljše luksuzne rezidence na svetu, je njihovo sodelovanje z Mandarin Oriental izboljšalo njihovo ponudbo na trgu luksuznih vil.

Dodal je, da ni dvoma, da je Mandarin Oriental svetovno spoštovana in zaupanja vredna blagovna znamka, ki ponuja neprimerljivo raven storitev in prilagojenih izkušenj ter bo prva blagovna znamka luksuznih hotelov, ki bo razširila svoje dejavnosti na zasebne domove in ponuja izkušnje, zasnovane tako, da ustrezajo počitnice gostov.

Osnovni portfelj Mandarin Oriental Exclusive Homes vključuje naslednje nepremičnine:

Ibiza

Zasebni otok Tagomago

Ta vila je edini dom, ki se nahaja na zasebnem otoku v Sredozemlju, ki pokriva površino 148 hektarjev, le nekaj minut vožnje z ladjo od vzhodne obale Ibize.

Ta otok je naravni rezervat za lokalne ptice z odličnimi sprehajalnimi potmi in zgodovinskim svetilnikom. Dodatek za najem vključuje prevoz na zasebnem čolnu z dostopom do vodnih športov. Sprejme 10 gostov.

Palms, San Jose

Očarljivo zatočišče na vrhu pečine, obkroženo z borovci in oljčnimi nasadi, ponuja osupljiv razgled na Ibizo. Vila se nahaja na mirnejši jugozahodni obali otoka in je pogosto prednostna izbira za stranke, ki iščejo več zasebnosti.

Vila vključuje velik bazen v neskončnem slogu, zunanji fitnes in velikansko šahovsko desko. Sprejme 10 gostov.

Vila Lagarto, Jezus

Gre za novo prenovljeno nepremičnino v kompleksu s pogledom na mesto Ibizo in z lastnimi vrati. Vile ponujajo zatočišče spokojnosti in se nahajajo le nekaj minut od najboljšega nočnega življenja in pokrajine, po kateri je regija Formentera znana.

V slikovitem razgledu lahko uživate s številnih sončno obsijanih teras, pa tudi z zunanjih jedilnic in neskončnega bazena. Sprejme 8 gostov.

južno od Francije

Vila kisika, Grimo

Vila se nahaja nad zalivom Saint-Tropez in je razkošno sodobno zatočišče miru in tišine, idealno za družine v zasebni lasti skupnosti Domaine de la Baie.

Velik bazen je obdan s čudovito teraso za sončenje s pogledom na vode zaliva. Sprejme 10 gostov.

La Maison Vaux de Saint-Jean, Eze-Mer

Ta veličastna vila se nahaja na vrhu Eze na francoski rivieri s čudovitim razgledom na okolico in srednjeveško vas Eze, le 15 minut od Monaka.

Čudovit vrt vključuje “neskončni bazen” in jacuzzi, medtem ko se vila kopa v čudoviti naravni sončni svetlobi. Sprejme 12 gostov.

Mallorca

Villa Pueste del Sol, pristanišče Antrax

Ta vila ob pečini ponuja fantastičen razgled na zahodno obalo Mallorce, le nekaj minut od ekskluzivnega pristanišča Antrax, enega najlepših pristanišč v Sredozemlju.

V spektakularnih sončnih zahodih lahko uživate iz vsake spalnice ali iz osrčja velikega “neskončnega” bazena. Sprejme 10 gostov.

Can Mikle, Dia

Očarljiva oaza v osrčju svetovne dediščine Sierra Tramuntana. Ta tradicionalna španska vila je obdana z izjemnimi naravnimi lepotami. Mesto na Mallorci, ki se nahaja na vrhu hriba nad Dia, je znano po privabljanju glasbenih in literarnih talentov.

Nepremičnina obsega površino 32 hektarjev, posejana z drevesi pomaranč, grenivk in oljk, in gleda na najbolj neverjetne prizore sončnega zahoda na otoku. Sprejme 8 gostov.

Cotswolds, Združeno kraljestvo

Cirencester Estate, Cotswolds

Ta veličasten dvorec v središču 600 hektarjev velikega posestva Cirencester je bil umetelno in okusno obnovljen v gruzijskem slogu, ki zagotavlja čudovit podeželski umik z najsodobnejšimi udobji.

Dobro vzdrževana parcela vključuje bazen, zasebno jezero s savno, teraso za sončenje, teniško igrišče in zunanji bar na nevidni lokaciji. Sprejme 20 gostov.

Similar Posts

Leave a Reply