Luksuzna letovišča se bodo odprla leta 2022

67
Luksuzna letovišča se bodo odprla leta 2022

Po pričakovanjih naj bi bilo tekoče leto 2022 leto, ko se bo turizem po krizi s korona virusom vrnil v svet na način, ki je bližje normalnemu, in da bi to izkoristili in se oddaljili od žarišč napetosti v V današnjem svetu se pričakuje, da bo Bližnji vzhod pritegnil veliko turistično koncentracijo. Izpostavljamo najvidnejša luksuzna letovišča, ki naj bi se odprla leta 2022, ki obljubljajo najvišjo raven razkošja in prefinjenosti.

Four Seasons Sharm El Sheikh – Four Seasons

Letovišče Four Seasons Sharm El Sheikh je prek dolgo pričakovanega projekta širitve in preoblikovanja predstavilo novo širitev z vrhunskimi objekti za prosti čas, da bi uvedli novo obdobje obalnega razkošja na destinaciji, ki je bila ena izmed najbolj priljubljenih letovišč. v Egiptu že 20 let, na obali Rdečega morja.

115 novih sob in apartmajev, sestavljenih iz dveh nadstropij s pogledom na Rdeče morje, je popolno zatočišče za sprostitev in udobje.

Z zasebnim fitnesom, sobo za spa tretmaje, garderobo, pisarniškim prostorom in integriranimi bivalnimi prostori ponuja ta izjemen umik vrhunsko prefinjenost.

Preberite tudi: 10 luksuznih letovišč za zimske in polletne počitnice

Koralni grebeni, ki se nahajajo tik ob obali, so osupljiv uvod v podvodna čudesa in skrivnosti Rdečega morja s svojimi celoletnimi toplimi vodami, kristalno čistimi detajli in neverjetno biotsko raznovrstnostjo.

Hotel je tudi impresiven prostor za konference in dogodke, pa naj gre za zabavo, ki sprejme 2000 ljudi, ali razkošno poroko, posebno družinsko slavje ali kaj drugega.

Atlantis, The Royal – Dubaj

V prvi polovici leta 2022 bo na dan prišel Atlantis The Royal, ki bo ustvaril destinacijo za gostoljubje in prosti čas, ki se razprostira na približno 63 hektarjih.

Gostje se lahko uživate v eni od naših 795 sob in apartmajev ter zaplavate v več kot 90 bazenih, vključno z osupljivim 90 metrov dolgim ​​neskončnim bazenom, skoraj 96 metrov nad Palmo.

Preberite tudi: Seznam najboljših hotelov in letovišč Rob Roberta Arabia 2021

Hotel bo prispeval k dubajski zapuščini izvrstnih hotelskih okolij in vrhunskih letovišč.

Chedi, Khorfakkan

Odprtje hotela “The Chedi Khorfakkan” bo nov mejnik v tej regiji, saj je hotel sestavljen iz 100 apartmajev in se nahaja v zasebnem majhnem zalivu na vzhodni obali Emirata Sharjah.

Hotel se razprostira na 130.000 kvadratnih metrih in bo imel glavno recepcijo, restavracije, zdravilišče, klub zdravja in poslovne prostore.

Območje, ki je potrebovalo tovrstno odprtje, naj bi mu ta hotel zagotovil potrebno dopolnitev, da bo postal ena najpomembnejših atrakcij v regiji.

Preberite tudi: 10 najlepših luksuznih letovišč, ki jih sprejemajo zvezdniki in bogataši po vsem svetu

Ritz Carlton Amman

Velik novi hotel, ki se nahaja v glavnem mestu Jordanije, Amanu, živahnem okrožju, bo imel devet restavracij, velike prostore za prireditve in miren spa.

Notranjost hotela je razkošna in razkošna z belimi ploščami, zlatimi poudarki, svetilkami in kristalnimi lestenci.

Amman je ena najlepših in najbolj živahnih arabskih prestolnic in ta čudovit hotelski dodatek bo predstavljal povečanje čudovitega hotelskega okolja v mestu.

Jumeirah – zaliv Muscat

Prvi hotel Jumeirah v Omanu se bo odprl v Muscatu v začetku prihodnjega leta, ki se nahaja v mirnem predelu Bandar Al Jissah in ponuja udobne dizajne, ki omogočajo nemoteno prehajanje zunanjih in notranjih prostorov, poleg 206 prostornih apartmajev in sob.

Preberite tudi: Turizem na Sejšelih.. Vaš vodnik po najboljših plažah in letoviščih

Hotel ima najsodobnejši klub zdravja in restavracije za nepozabna kulinarična doživetja, značilna hotelska restavracija in salon na strehi ponujata osupljiv razgled na Omanski zaliv in gorovje Hajar.

Sultanat Oman vsebuje številne čudovite naravne destinacije in ti očarljivi pogledi na lepoto narave bodo zagotovo dodali.

Waldorf Astoria Kuvajt

The Avenues, največja nakupovalna in zabavna destinacija v Kuvajtu, bo letos pozdravila Waldorf Astoria Kuwait.

Hotel bo predvidoma predstavljen poleti 2022 in bo lahko užival v neposrednem dostopu do kompleksa Avenues, ki poleg 28 kinodvoran vključuje več kot 1100 trgovin.

Osupljiva zbirka 200 sončnih deluxe sob in apartmajev bo ponujala panoramski pogled na očarljivo obzorje Kuvajta.

Preberite tudi: Bi želeli vodnik po najbolj luksuznih hotelih in letoviščih po svetu? …tukaj iščeš

13.560 kvadratnih metrov velik hotel ponuja tudi sproščujoč in osupljiv spa.

To odprtje dodaja novo destinacijo v Kuvajtu, ki združuje razkošen značaj s komercialno naravo prestolnice, in to je ena najlepših stvari, ki jih je mogoče mešati v regiji.

Nobu Hotel Riyadh

Leto 2022 bo po dolgem čakanju pozdravilo hotel “Nobu” v Riadu, ki odraža novo vizijo razkošnega življenjskega sloga.

Hotel je arhitekturna mojstrovina s 23-nadstropnim nebotičnikom s steklenimi ploščami in je hotel s petimi zvezdicami.

Hotel Nobu ima 119 elegantnih sob in apartmajev, osupljiv spa in najsodobnejši fitnes center, restavracija Nobu pa se ponovno odpira v skladu z odprtjem hotela.

Savdska prestolnica Rijad vključuje številne hotele in letovišča, ki so postali vrhunski, vendar bo Nobu zagotovo veliko dodal.

Similar Posts

Leave a Reply