Kako uporabiti barvo za strukturiranje prostora? Brezplačna dostava vseh naših dobrih idej!

61
Kako uporabiti barvo za strukturiranje prostora?  Brezplačna dostava vseh naših dobrih idej!

Slikarstvo, tako na stenah kot na stropu, igra pomembno vlogo pri dekoraciji prostora. Združitve barv, igra odtenkov in tekstur, številne prilagoditve so možne, da se cachet prinese v sobo. Ker pa ni samo dekoracija v življenju, je slikanje tudi iznajdljivo orodje za popravljanje volumnov dnevne sobe in iz nje prijazen prostor. Kako uporabiti barvo za strukturiranje prostora? V tem članku vam povemo vse!

strukturirajte sobo z barvanjem stropa 2022

Ali veste, da lahko z nekaj nanosi barve povečate majhen prostor ali date volumen mini kopalnici? Možno je in to še ni vse! S pravilno uporabo in upoštevanjem nekaj preprostih nasvetov imate dovolj časa za preoblikovanje in preoblikovanje vaše notranjosti. Vam lahko povemo malo več?

Slikanje za povečanje prostora

barve barve za povečanje sobe 2022

Vzemite na primer dnevno sobo. Je soba v hiši, v kateri radi preživljamo čas za sprostitev. Poleg tega je tudi in predvsem kraj, kjer cenimo udobno sprejemanje prijateljev in družine. Če vam primanjkuje prostora, obstaja učinkovit slikarski trik, ki dnevni sobi daje občutek volumna. Tako se boste izognili občutku utesnjenosti. Če želite to narediti, izberite svetle barve, ki bodo odbijale svetlobo. Bolj drzni se lahko odločijo za saten ali lakiran zaključek. Nekaj ​​potez s čopičem in imeli boste vtis, da ste potisnili stene.

Za razmejitev prostora

slikanje za razmejitev prostora

Razmejitev dveh prostorov v isti sobi ni vedno enostavna. S pomočjo zoniranja je trik opravljen. To vam omogoča, da prostor razmejite z barvo brez pregrad. Poleg tega je tudi preprosta in poceni možnost, da svojemu prostoru dodate pravi pridih izvirnosti. Pravzaprav je to dober način, da vnesemo barve in popestrimo naše domove.Da ne bi karkoli pokvarili, vam ta tehnika omogoča tudi personalizacijo notranjosti z barvami, tako da se prilagodite vsem površinam.

barva za razmejitev prostora 2022

Uporablja se lahko za prepoznavanje pisarniškega kotička v majhnem studiu, kot tudi za opredelitev kuhinje v družinskem domu. Izbirate lahko med ciljno mikro coniranjem nad mizo ali večjo različico od tal do stropa. V tem primeru lahko ustvarjeno območje sprejme spalni del ali udoben bralni kotiček. Za še več značaja lahko pohištvo in radiatorje okrasite z enako barvo kot stene. Ni slabo kajne?

Vizualno razširite svojo sobo z barvo

razširite sobo z barvo 2022

Stare hiše imajo posebnost, da imajo veliko majhnih sob. Če je bila tovrstna arhitektura takrat zelo priljubljena, saj je omogočala hitrejše ogrevanje omejenega prostora, je danes trend odprtih in prostornih prostorov. Da bi v ozko dnevno sobo prinesli širino, je priporočljivo, da zadnjo steno, najmanjšo, pobarvate v temnem odtenku in izberete svetle odtenke za stranske stene. Ta trik bo razbil vtis dolžine prostora in ga pomagal vizualno razširiti.

slikanje za povečanje prostora

Da bi sobi dali občutek prostora, nič kot svetle ali pastelne barve. Najbolj učinkovit? Bela seveda! Nanesli ga bomo na vse stene in strop. Prav tako ne pozabite uskladiti tal s svetlim odtenkom. Zares, brezčasna in vedno elegantna, bela se odlično ujema s črnim lesenim pohištvom, da pridobi modernost. Da se v dnevni sobi ali spalnici ne boste več počutili utesnjeno, za zadnjo steno izberite svetel odtenek. Na okoliške stene dodajte temnejšo barvo in vaš kokonski prostor bo še večji. In to brez potiskanja sten!

barve za povečanje stropov 2022

V sobi z zelo visokimi stropi se lahko hitro počutite neprijetno. Za vizualno znižanje stropa prostora je dovolj, da vzdolž celotnega najvišjega dela stene narišete nekaj centimetrov črto. Ko je pobarvan v isti barvi kot strop, bo ta občutek izginil.

barva stropne svetilke v barvi 2022

Podobno bosta svetel strop in temna tla takoj zagotovila višino naši notranjosti. Z izbiro nizkega pohištva se bo vtis okrepil. Včasih je dovolj samo zavajati oko, da narišete glasnost. Če osnovo oblečete v temnejši odtenek od preostale stene, bo dala bolj vitko zaznavo celote.

Similar Posts

Leave a Reply