kako razbremeniti ozek prostor in uživati ​​v vsakem centimetru?

67
kako razbremeniti ozek prostor in uživati ​​v vsakem centimetru?

Ko govorimo o oblikovanju doma, so hodniki včasih spregledani, a ker pogosto naredijo prvi vtis na vaše goste, je dobro, da jim posvetite nekaj pozornosti. Ne glede na velikost vašega prostora, ga lahko s pravimi idejami za omare za shranjevanje učinkovito organizirate. Nič več spotikanja ob čevlje, ko želite le priti do spalnice!

lesena in kovinska stenska omara za hodnik

Če je vaš hodnik pogosto natrpan s čevlji, dežniki in različnimi drugimi predmeti, je namestitev rešitev za shranjevanje nujna. Ne spreglejte majhnih kotičkov ali prostorov pod stopnicami, saj jih je mogoče uporabiti vse, ne glede na to, ali si ustvarite majhno domačo pisarno ali uredite omare ali police. Katera odlagalna enota je najprimernejša za vaš notranji slog, poiščite v spodnjem besedilu!

Bela garderobna omara za hodnik

bela predsoba za shranjevanje

Velika shramba za hodnik

omara za shranjevanje na hodniku

Skandinavske modularne police

modularni regali za shranjevanje pohištva za hodnike

V nordijski zasnovi teh modularnih polic je nekaj, kar dodaja elegantno raven organizacije, hkrati pa brez težav združuje. Ne ovirajo tal in ne preprečujejo prostega prehoda. Upoštevajte tudi obešanje plaščev ob vratih, to je pameten, a pameten pristop k sodobnemu življenju.

Shramba z drsnimi vrati

ozek hodnik, omara za shranjevanje vgradna omara z drsnimi vrati

Če živite v starinski hiši, je verjetno vaš hodnik dolg in ozek. To lahko povzroči težave s pohištvom za shranjevanje, ki je preveč zajetno ali preširoko, da bi se prilegalo. Ta ideja je torej idealna, če iščete genialne dizajne, ki še vedno ustrezajo tradicionalnemu hodniku.

Če ne želite prostora zatrpati z stojali za plašče in čevlje, je stenska omarica eleganten način za rešitev težave. Ta diskretna rešitev je opremljena z drsnimi vrati.

Ne glede na to, ali si izkopljete nekaj prostora na samem hodniku ali si izposodite v sosednji sobi, da ustvarite svojo omaro, bo tisto, kar boste izgubili v talnem prostoru, več kot nadoknadilo v navpičnem skladišču. Vprašajte gradbinca ali mizarja, če je to mogoče v vašem domu.

Odlagalna enota na hodniku: velika klop z stojalom za plašče

klopna omara za shranjevanje v hodniku z stojalom za plašče

Klasično elegantna velika klop predstavlja dodatek, ki se odlično zlije s katerim koli notranjim slogom. Toda ta vrsta pohištva ni samo estetska! Ima kljuke v zgornjem delu in velik prostor za shranjevanje spodaj v delu klopi.

Lesena konzola

konzolna omara za shranjevanje v hodniku

Konzolne mize so sijajna ideja za shranjevanje na hodniku, ki ustvarja podcenjeno osrednjo točko, ki ima tudi praktično vlogo. Izbira dizajna z različnimi predelki spodbuja organizacijo, saj je mogoče različne odseke določiti za različne namene, bodisi za shranjevanje pisem, imenikov, dežnikov ali drugih pisarniških potrebščin.

Če želite ohraniti minimalističen videz, izberite konzolno mizo s preprosto silhueto in jo združite z vhodnim ogledalom, ki povečuje prostor, občutljivo sobno rastlino in majhno skledo za drobnarije za shranjevanje ključev.

Za bolj formalno vzdušje bodo svetilke, nameščene na obeh koncih mize, zvečer oddale lep, prijeten sijaj.

Stenska shramba za hodnik

hodnik stenska omara za shranjevanje

Kombinacija funkcionalne omare za shranjevanje plaščev s stilsko okrašenim regalom (skupaj z zen sobnimi rastlinami, odlično prikazanimi fotografijami in drugimi privlačnimi predmeti) je odlična ideja za hodnik, če mu želite dodati nekaj pridiha.

Odprta omarica za čevlje

omara za shranjevanje čevljev na hodniku

Če iščete rešitev za shranjevanje čevljev na hodniku, ki vam bo omogočila ogled in organiziranje vsega svojega premoženja na enem mestu, je trdna odprta omara morda prav na vaši ulici. Trdni in brezčasni kosi služijo kot učinkovita konzolna miza v kombinaciji s steklovinami in sobnimi rastlinami.

Omarica za shranjevanje v ozkem hodniku: odprte vgradne police

odprta regalna omara za shranjevanje v hodniku

Avtor fotografije: livingetc.com

Vgrajene police so odličen način za povečanje uporabnosti in dobro delujejo kot del vašega ozkega hodnika, ko ne morete dodati celotne omare. Če nimate prostora, uporabite enak pristop s stenskimi policami, vendar ne pozabite, da so urejene. Učinek je, da je vse na svojem mestu.

Kombinirano pohištvo do stropa

odlagalna omara za ozek hodnik

Lastniki majhnih hodnikov bi morali uporabiti vsa oblikovalska orodja, ki so jim na voljo, da bi našli dovolj prostora za shranjevanje za družino. Da bi to naredili, bodo morda raje uporabili nekaj pametnih trikov. Najprej lahko izdelajo škatle za shranjevanje po meri, eno na tleh in eno pritrjeno na steno zgoraj, da zagotovijo, da je vsak centimeter dobro uporabljen.

Nato lahko skozi osrednji prostor potisnejo list deske, da omogočijo fleksibilno shranjevanje plašča, ki ga je mogoče po potrebi razširiti, preprosto z dodajanjem lesenih moznikov. Končno kanček barve osvetli kotiček in gostom ponudi veselo dobrodošlico.

Similar Posts

Leave a Reply