Billionaire Resort and Retreat.. dragulj afriške obale

67
Billionaire Resort and Retreat.. dragulj afriške obale

Iščete najboljše mesto za sprostitev ob severni kenijski obali? Ne iščite dlje kot novo odprto letovišče Billionaire Resort and Retreat v Malindiju.

Ob obali nedotaknjenih belih plaž in turkiznih voda Indijskega oceana, Lion in the Sun, ki je bil odprt januarja 2022, ponuja idilično okolje za sproščujoče in prijetno bivanje s svojo paleto bazenov in elegantnih vrtov ter veliko prostorov za sedenje in sprostitev.

Malindi je skozi leta ostal nespremenjen, ohranil svojo privlačnost kot ribiška vas, ki ponuja vse priljubljene turistične storitve, obiskovalci pa uživajo v toplem in prijetnem vzdušju v popolnoma varnem okolju.

Naravne lepote obale, raznolike plaže in zalivi, obdani s palmami, popolno tropsko podnebje in čar Indijskega oceana so popoln kraj za sanjske počitnice.

Billionaire Resort and Retreat
Billionaire Resort and Retreat

Billionaire Resort and Retreat. podrobnosti

Letovišče je sestavljeno iz skupno 40 sob, ki združujejo klasično kenijsko kulturo s prefinjeno sodobnostjo ter nudijo edinstveno in prijetno izkušnjo za tiste, ki želijo uživati ​​v edinstveni izkušnji, polni razkošja.

Obiskovalci najdejo elegantno okolje, ki združuje najvišje standarde storitev, v varnem in prijetnem vzdušju, z umirjenim bistvom vzhodnoafriške obale, v neprimerljivem okolju.

Uživajte v bivanju ob obali v 24 modernih in razkošnih apartmajih s prostornimi zasebnimi terasami z najboljšimi elegantnimi dodatki in udobjem.

Obiskovalci dobijo najboljše storitve v bazenu z neskončnim robom, ki se nahaja med urejenimi zasebnimi vrtovi, osupljivimi kočami na plaži z osupljivim pogledom na ocean, ki so del letovišča.

Arhitekturna zasnova hotela

Letovišče prikazuje najvišje standarde lokalne arhitekture s prostorno notranjostjo 16 okusno oblikovanih sob in apartmajev v hotelu Lion in the Sun, ki izžarevajo duh afriške celine.

Letovišče združuje vse popolne aktivnosti za sprostitev od prijetnega bivanja, različne bazene s slano vodo in edinstveno okolje za potapljanje na dah.

Odmaknjeni v katerem koli kotičku, boste vsi utelešali duha, bogatega značaja in narave, ko se boste ovili v omamni vonj frangipanija.

Billionaire Resort and Retreat
Hotel Lion in the Sun

Billionaire Resort and Retreat
Hotel Lion in the Sun

Hrana in pijača

Beach Bar Billionaire Grill & Bar Živahni duh izdelka z neposredno lokacijo ob morju in velikim območjem streže najboljše iz italijanske in mednarodne kuhinje v osvežilnem okolju, zaradi česar je Billionaire Group eden od nespornih vodilnih v gastronomskih izkušnjah.

Ob noči se zgodi čarovnija. Večerne zabave v letovišču Billionaire popeljejo jedilnice na drugo raven s čutnim ambientom in skrbno izbrano glasbo, tako da bodo večeri v notranjosti nepozabno doživetje.

Billionaire Resort je del podjetja Majestas, vodilnega kustosa izvrstnih jedi, prostega časa in življenjskih izkušenj, ki ga je leta 1998 ustanovil legenda formule ena Flavio Briatore.

Uveljavil se je v svetu zabave in gostoljubja z destinacijami po Evropi, Veliki Britaniji, Bližnjem vzhodu in Afriki.

Izvršni kuhar letovišča Batuhan Bayati Zenioglu, ki se je skupini pridružil od leta 2015 in je najprej ustvaril koncept kulinarike v Billionaire Dubai, danes razširja svoje odgovornosti na nadzor nad vsemi prehrambenimi dejavnostmi blagovne znamke, vključno z Dubajem, Rijadom, Sardinijo, Porto Cervo, Mykonosom in nazadnje je dodal svoj pridih mestu Malindi, obalna Kenija.

Preberite tudi: Nova Resort: Vaša popolna namestitev in safari destinacija

Billionaire Resort and Retreat
Billionaire Grill & Bar
Billionaire Resort and Retreat
Billionaire Grill & Bar

SPA & SPA

Sprostite se med lepo urejenimi vrtovi, napolnjenimi z neustavljivo naravno dišavo tropskih rastlin.

Spa v Billionaire’s Resortu ima šest kabin za zdravljenje in tri prostore za talasoterapijo, kjer vas bodo strokovne roke maserjev in kozmetičark razvajale za popolno izkušnjo uživanja na počitnicah.

Zabavna izkušnja brez primere

Letovišče se nahaja na idealnem mestu za uživanje in rekreacijo, ki meji na narodni park Malindi Marine, kar zagotavlja neizogibno izkušnjo potapljaških izletov in opazovanja bogatega morskega življenja v parku.

Vključuje koralne vrtove v lagunah, morske trave, želve in drugo po vsej Kalifi.

Kalifa, ki so jo v celoti izdelali nomadski domači obrtniki, ki uporabljajo tipične trdega lesa, je popolno plovilo za navigacijo po grebenih.

Neokrnjeni zalivi so dostopni v zasebnosti, jadranju in kopanju v čistem morju.

Kraljeva kultura in umetnost Masajev uspeva po vsej regiji s svojimi značilnimi običaji in obleko.

Billionaire Resort and Retreat
Nacionalno jezero Malindi

Safari v čudoviti naravi

Če se želite odpraviti na kenijski safari znotraj narodnega parka Tsavo East, je od Malindija le kratka vožnja. Pogled na slona, ​​ki se utaplja in valja v rdečem mulju ter se pljuska z modrimi vodami reke Galane v senci palm.

Park predstavlja največje zaščiteno območje v Keniji in je dom večine večjih megasesalcev, z ogromnimi čredami rdečih slonov, nosorogov, bivolov, levov, leopardov in povodnih konj ter skoraj 500 vrstam divjih ptic.

Billionaire Resort and Retreat
Safari v narodnem parku Tsavo East

Poroke in uradni dogodki

Lev na soncu je eno najprimernejših poročnih prizorišč na afriški obali.

Zabave lahko organizirate v sprejemnem slogu z do 120 gosti na plaži ali v bolj intimnem slogu za do 60 gostov.

Billionaire Resort and Retreat upravlja Babylon Hospitality, podjetje za upravljanje gostinstva, ki ponuja inovativne rešitve za upravljanje hotelov in blagovnih znamk s strokovnim znanjem upravljanja.

Leave a Reply